⚽ Dagens Fotballtips

Det spilles flere kamper i ulike sporter hver dag, og det kan være vanskelig å finne ut hva man skal tippe på. Derfor bør du sjekke statistikk og tidligere resultater, samt gjøre deg kjent med hvert lag før du spiller. eBonuskode.com tilbyr gratis og daglige oddstips for fotballkamper, basert på statistikk fra et av de største nettstedene i bransjen, SoccerStats247. Nedenfor finner du oddstips for fotballkamper som spilles i dag, inkludert 1x2- og over/under 2.5-markedet.

Oddstips for Eliteserien (Norge)
StartFotballkampOddstips
14:00Haugesund vs Viking
16:00Rosenborg vs Kristiansund
Oddstips for Erovnuli Liga (Georgia)
StartFotballkampOddstips
16:00Dinamo Batumi vs Sioni
16:00Saburtalo vs Samgurali
17:00Dinamo Tbilisi vs Torpedo Kutaisi
Oddstips for Premier League (Hviterussland)
StartFotballkampOddstips
12:00Isloch vs Gomel
14:00Slutsk vs Vitebsk
16:00Shakhtyor vs Torpedo BelAZ
18:00Neman Grodno vs BATE
Oddstips for Premier League (Kasakhstan)
StartFotballkampOddstips
13:00Akzhayik vs Ordabasy
15:00Aksu vs Shakhter Karagandy
Oddstips for A Lyga (Litauen)
StartFotballkampOddstips
14:00Panevezys vs FA Šiauliai
16:00Riteriai vs Hegelmann Litauen

Oddstips for dagens kamper gis i samarbeid med SoccerStats247. Merk at disse gratis oddstipsene ikke gir noen garanti. Bruk av disse tipsene til spill gjøres på egen risiko, og vi anbefaler dessuten at du selv analyserer kampene du ønsker å spille på. Tipsene ovenfor bør kun brukes i enkeltspill, og ikke i kombinasjonsspill. Den potensielle fortjenesten med ACCA-spill er høyere, men risikoen er også eksponentielt større.

1x2- og over/under 2.5-markedene er blant de mest populære for fotballkamper. Men, det finnes også mange andre alternativer med tilhørende oddstips for fotballkamper. Blant disse markedene finner vi dobbeltsjanse (spill på to ulike utfall), oddetall/partall (for antall scorede mål), vinner ved pause/fulltid og målscorere.

Hvor bør jeg tippe på fotball

Det finnes utallige alternativer for tipping på fotballkamper. Du kan velge å spille hos kommisjonær, eller du kan velge blant de mange aktørene på nettet. Her er det opp til deg selv hva som passer best, men bookmakere på nettet tilbyr noen fordeler det er vanskelig å komme utenom: velkomstbonuser, ofte bedre odds sammenlignet med det du får hos kommisjonær, flere spillmarkeder, tilgang til spillkontoen din døgnet rundt, og plassering av spill via PC-en, nettbrettet eller til og med mobilen. Sørg imidlertid for at du velger en bookmaker som er regulert, og les dessuten gjennom brukeranmeldelser for å finne ut hva andre synes om den aktuelle bookmakeren. På siden vår for oddsnettsider finner du en liste over anbefalte bookmakere på nettet.