⚽ Tips for håndballspill i dag

Håndball er en lagidrett med tilstedeværelse i over 190 land rundt om i verden. Det er en sport som hovedsakelig er populær blant europeiske nasjoner. Europeiske land har faktisk vunnet alle medaljer bortsett fra én i verdensmesterskapet for menn siden 1938. Det er både nasjonale ligaer å følge så vel som internasjonale konkurranser som EHF European League. Blant mange av Europas nasjoner er håndball en av de mest populære lagidrettene, på 2. eller 3. plass. Spillere som er interessert i å satse på håndballkamper, anbefales å undersøke spillstatistikk og tidligere resultater for å forbedre muligheten til å tippe riktig resultat. eBonuskode.com tilbyr gratis tippetips for daglige håndballkamper, tips basert på statistikk som tilbys av datanettstedet for topphåndballsport - HandballStats247. Se nedenfor for 1X2-spill på dagens håndballkamper.

Oddstips for Herre Handbold Ligaen (Danmark)
StartHåndballkampOddstips
17:30Holstebro vs Bjerringbro/Silkeborg
Oddstips for A1 (Hellas)
StartHåndballkampOddstips
17:00AEK Athens vs PAOK
Oddstips for Olis Deildin (Island)
StartHåndballkampOddstips
19:30Afturelding vs Fram
Oddstips for Divisjon 1 (Israel)
StartHåndballkampOddstips
18:30Hapoel Kiriyat vs Asa Tel Aviv
Oddstips for Superliga (Serbia)
StartHåndballkampOddstips
18:00Radnicki vs Partizan Beograd
Oddstips for SHE Kvinner (Sverige)
StartHåndballkampOddstips
18:00Savehof W vs H 65 Hoor W

Tippetips for dagens håndballkamper tilbys i samarbeid med HandballStats247. Dette er gratis sportstips og er ikke garantert på noen måte av oss eller dataleverandøren for disse tipsene. Du forstår at spill på disse tipsene anses som en gamblingaktivitet, med risikoen det innebærer. eBonuskode.com råder alle spillere til å gjøre sine egne spillvurderinger før de satser penger. Vår anbefaling er å bruke tipsene ovenfor for individuelle kamper. Ved å kombinere dem på en spillekupong med flere andre spill økes risikoen for å tape innsatsen.

Tipsene for håndballspill som er oppført ovenfor inkluderer det mest populære spillmarkedet for håndball: 1X2-spillmarkedet (vinn-uavgjort-vinn eller kampvinner). Her skal man tippe kampvinner, enten hjemmelag eller bortelag, eller uavgjort. Det er også noen andre populære alternativer for tips for håndballkamper foruten 1X2, blant annet Asian Handicap, over/under, første halvdel.

Hvor spille på håndball

Spillere som er interessert i å spille på håndball har mange valgmuligheter, inkludert online bookmakere og fysiske kommisjonærer. Online spill er klart mest populært, med flere spillmarkeder på håndballkamper i forhold til fysiske kommisjonærer, som hovedsakelig dekker 1x2 og over/under. I tillegg har online bookmakere en rekke andre fordeler som tilgjengelighet døgnet rundt, tilgang fra bærbar PC eller smarttelefon, bedre odds og ikke minst kampanjetilbud som inkluderer velkomstbonuser og gratisspilltilbud. Når du velger tipping online, bør du sjekke hvilken lisens operatøren har. I mange land er bookmakeren pålagt å ha en lokal lisens for å kunne tilby spilltjenester til innbyggere, noe som gjør at spillerne er bedre beskyttet mot urettferdige regler. Derfor er lokal regulering en viktig faktor for å velge riktig online bookmaker. Vi anbefaler å sjekke spillsider for ditt land for en liste over lovlige online bettingoperatører.

Anbefalte online bookmakere – Norge

Nedenfor finner du en liste over anbefalte alternativer for online sportsbetting for det norske markedet, med gyldig lisens for å drive og tilby tjenester til norske kunder:

bet365.comBet365 kampanjekoder
unibet.comUnibet kampanjekoder
comeon.comComeon kampanjekoder