🎾 Dagens Tennistips

Det spilles mange tenniskamper i løpet av året, med store turneringer som ATP, WTA og ITF. Når du skal spille på disse tenniskampene, anbefaler vi at du ser på statistikk og tidligere resultater, for å få en bedre forståelse for det mulige utfallet av den aktuelle kampen. eBonuskode.com tilbyr gratis oddstips for tenniskamper, basert på statistiske data fra en av de største nettstedene i bransjen TennisStats247. Nedenfor finner du oddstips for tenniskampene som spilles i dag. Både 12- og over/under 22.5-markedene dekkes.

Oddstips for Cordoba - ATP - En mot en (Argentina)
StartTenniskampOddstips
21:30Pablo Andujar vs Manuel Cerundolo Juan
17:30Roberto Carballes Baena vs Bernabe Zapata Miralles
19:00Dusan Lajovic vs Pablo Varillas Juan
23:00Luciano Darderi vs Hugo Gaston
Oddstips for Abu Dhabi - WTA - En mot en (De Forente Arabiske Emirater)
StartTenniskampOddstips
14:45Danielle Collins vs Jelena Ostapenko
11:10Anett Kontaveit vs Shuai Zhang
12:40Marta Kostyuk vs Sorana Cirstea
11:10Elise Mertens vs Martina Trevisan
Oddstips for Montpellier - ATP - En mot en (Frankrike)
StartTenniskampOddstips
19:45Nikoloz Basilashvili vs Constant Lestienne
18:15Arthur Fils vs Richard Gasquet
Oddstips for Davis Cup - World Group Ii - Preliminary - ATP - En mot en (Verden)
StartTenniskampOddstips
09:00John Lock Courtney vs Ignacio Carou
Oddstips for Linz - WTA - En mot en (Østerrike)
StartTenniskampOddstips
19:25Jule Niemeier vs Sofia Kenin

Oddstips for dagens tenniskamper tilbys i samarbeid med TennisStats247. Husk at disse gratis oddstipsene ikke gir noen garanti. Før du spiller på tenniskamper ved bruk av disse tipsene, må du gjøre deg kjent med risikoen som er involvert i sportstipping. Vi anbefaler på det sterkeste at du også foretar egne analyser for kampene du ønsker å spille på. Plassering av innsatser ved bruk av tipsene ovenfor bør kun skje på enkeltkamper, og ikke kombinasjonsspill. Selv om den potensielle fortjenesten er høyere for kombinasjonsspill, er også risikoen langt høyere.

Oddstipsene ovenfor dekker de mest populære spillalternativene på tenniskamper: 12-markedet (vinner) og over/under 22.5-markedet. Det finnes imidlertid flere andre spillalternativer for tenniskamper. Blant disse kan for eksempel nevnes riktig resultat, tie-breaks, settvinner (hvilken spiller som vinner et bestemt sett), sett (antall sett i kampen).

Hvor bør jeg spille på tennis

Det finnes ulike alternativer for spill på tenniskamper, inkludert kommisjonær og massevis av bookmakere på nettet. Du velger selvsagt selv hvor og hvordan du skal plassere innsatsene dine. Kommisjonær er et godt valg hvis du vil levere kupongene dine fysisk, men bookmakere på nettet har flere andre fordeler: registreringsbonuser, høyere odds sammenlignet med kommisjonær), langt flere spillmarkeder, døgnåpen tilgang til spillkontoen, tilgjengelighet fra PC, nettbrett og smarttelefon og muligheten til å få innsyn i spillhistorikken din. Hvis du velger en bookmaker på nettet, bør du imidlertid følge noen enkle regler: Velg en regulert aktør, og les brukeranmeldelser på nettet slik at du kan se hva andre synes om den aktuelle bookmakeren. På siden vår for spillnettsider finner du en liste over anbefalte bookmakere på nettet.