Poker Bonuskoder

Det har vært både opp- og nedturer i pokerbransjen på nettet. Pokerspill som Texas Hold’em har gitt verden en ny forståelse for hvordan spillet fungerer, ferdigheter og bløffer, matematisk sannsynlighet og tilfeldigheter. Texas Hold’em er den mest populære pokervarianten på nettet, men det finnes også mange andre alternativer, som 5 Card Poker, 7 Card Stud, Hi Lo Poker og andre.

Spill poker på internettet. Nå kan du spille poker hver dag døgnet rundt mot spillere fra hele verden, enten du bruker lekepenger eller ekte penger. Du kan spille alle varianter av poker, fra Texas Hold’em og Omaha, til 7 kort stud og Card Draw.

Liker du pokerspill?

Sjekk ut pokerrommene våre her og meld deg inn med å bruke en av de listede bonuskodene for å motta en garantert pengebonus. Utvalgte pokerroom har alle de spillene du ser etter: Texas Hold’em, Omaha Hi/Lo, Omaha Poker, 7 Card Stud poker, 7 Card Stud Hi/Lo.

Pokeroperatører som listes opp her er lisensiert av MGA til å drive i Europa.

Sammenligning av pokerbonuser for 2024

Nedenfor ser du en sammenligning av tilbud fra europeisk operatører, med bonuskoder og andre detaljer:

Bonuskode

Som du kan se, finnes det mange alternativer når det kommer til pokeroperatører på nettet. På tross av at noen av dem er del av større, internasjonale selskaper, tilbyr de ulike spill og ulike spillergrupper. Spillere i Norge kan for eksempel spille mot brukere fra Europa og resten av verden, ettersom spillerbasen deles mellom flere land.

Hva gjør jeg med slike bonuser og kampanjekoder?

Hvis vi tar en titt på pokersider som er tilgjengelig for europeisk brukere, ser vi at det er flere interessante valg. Bonuser tilbys for å lokke spillere til å åpne ny konto, og gis ved registrering. Noen pokeroperatører tilby innskuddsbonuser, som ikke er annet bonuser som gis ved første innskudd. Andre casinoer kan tilby gratis, innskuddsfrie bonuser eller turneringsbilletter.

Verdien på bonusene som presenteres på pokernettsidene er maksverdien som er tilgjengelig som bonus til nye spillere. Bonusene gis som en prosent av pengeinnskuddet. Denne verdien varierer fra én pokerside til en annen, og det anbefales at du besøker pokernettsiden for å lese alle detaljer om bonusen som tilbys.

Disse bonusdetaljene er ofte viktige, ettersom hver registreringspakke kommer med ulike krav når det gjelder minsteinnskudd, hvilken betalingsmetode som brukes ved første innskudd, omsetningskrav og tidsbegrensninger.

Hvilke bonusalternativer finnes det?

Innskuddsbonus

En innskuddsbonus er en bonus som er tilgjengelig ved pengeinnskudd eller -overføring. Normalt gis innskuddsbonuser som en prosent av innskuddet opptil en maksverdi. Et bonustilbud på 100 % opptil $ 100 gir for eksempel $ 100 i ekstra pengebonus hvis spilleren foretar et kvalifiserende innskudd på $ 100. Et større innskudd gir ikke større bonus, men et lavere innskudd gir en maksbonus i henhold til det aktuelle innskuddsbeløpet.

Innskuddsfri bonus

En innskuddsfri bonus er en bonus som er tilgjengelig uten at spilleren må sette inn penger. Selv om det er sjeldent i pokerverdenen, hender det at pokeroperatører prøver å få en fordel ovenfor konkurrentene ved å tilby en slik kampanje. Når det gis innskuddsfrie bonuser, er disse på lave beløp, som for eksempel $ 5 til $ 10, men dette avhenger av strategien til hvert enkelt pokerrom. Disse innskuddsfrie bonusene kan ikke tas ut, og kan kun brukes til å spille poker eller kjøpe seg inn i pokerturneringer.

Turneringsbilletter

Turneringsbilletter er en annen bonusvariant innen poker. I stedet for å tilby pengebonuser, kan operatørene gi billetter til spesifikke spill eller turneringer. En slik billett kan ikke selges eller tas ut, men spilleren beholder gevinstene fra turneringen hvis han/hun skulle klare å vinne. Turneringsbilletter kan tilbys både ved innskudd og uten innskudd. Alle detaljer er tilgjengelige på den aktuelle pokersiden.

Bonuskoder

Bonuskoder eller registreringkoder er koder med tall eller bokstaver. Disse kan brukes i utvalgte felter på pokernettsiden for å aktivere en bestemt bonus. Slike kampanjekoder kan være tilgjengelige for kontoregistrering og for eksisterende kunder på innskuddssiden. Kampanjekoder kan bli oppgitt i vilkårene og betingelsene på pokernettsiden, eller de kan bli tilsendt kun til registrerte brukere via e-post.

Omsetningskrav

Det er ingen tvil om at alle bonuser kommer med omsetningskrav som alle spillere må oppfylle før bonusen kan tas ut. Noe som er spesielt for pokerbonuser er imidlertid at de frigis i deler, og ikke alt på én gang, når et innskudd blir foretatt. Deler av bonusen frigis etter hvert som spilleren spiller poker og genererer rake eller betaler innkjøpssummer. Blant de vanligste kravene er omsetningskrav (spille et visst antall hender, betale et visst beløp for å delta i turneringer), krav til spillutvalg (kun spill på utvalgte spill teller mot omsetningskravet), innskuddsalternativer (innskudd med kvalifiserte innskuddsalternativer).

eBonuskode.com støtter ansvarlig spill. Spill med grenser!