Veddemål Bonuskoder

Sportstipping på nettet har nådd nye høyder med tanke på tjenester og konkurranseevne, og du har flere alternativer å velge blant. Hver av disse operatørene prøver å oppfylle spillernes behov, ved å tilby konkurransedyktige odds, dekke forskjellige sporter både med forhåndsspill og live-spill og tilby flere spillalternativer utover de vanlige. Mange tippere er nemlig på utkikk etter mer unike spillalternativer.

Internet Sports Betting. Nyt den største revolusjonen innen sportsveddemål i det 21ste århundre. Nå kan du vedde på nettet på alle sportsbegivenheter i verden, ante-post eller live. Tror du at du kan forutse resultatet av sportsbegivenheter – da er sportsveddemål noe for deg. Sjekk ut bookmakerne her og meld deg inn med en av de listede bonuskodene for å motta en garantert pengebonus. Utvalgte bookmakere som dekker en mengde sportsbegivenheter og marked – du vil uten tvil finne det veddemålet du ønsker.

Alle operatører som listes opp her er lisensiert av MGA til å drive i Europa.

Sammenligning av sportsbonuser for 2024

Nedenfor ser du en sammenligning av tilbud fra europeisk operatører, med bonuskoder og andre detaljer:

Bonuskode

Ved å ta en rask titt på sammenligningstabellen, finner vi flere interessante valg når det gjelder oddsoperatører. Mange av dem er del av større, europeiske grupper, og de er lisensiert til å drive i flere andre jurisdiksjoner enn MGA. Dette ser ut til å gi et ekstra lag av trygghet, ettersom varemerket er gjenkjennelig på internasjonalt nivå.

Hva gjør jeg med slike bonuser og kampanjekoder?

Ved å ta en titt på tilbudene som er tilgjengelige hos lisensierte operatører på europeisk, ser vi at det er flere alternativer å velge blant. Mange operatører bruker bonuser til å markedsføre seg, og dette er noe som tilbys til nye brukere ved registrering. Noen operatører kan tilby innskuddsbonuser, som er bonuser som gis ve første innskudd. Andre tilbyr gratisspill som gis etter første spill. Det kan være nødvendig å bruke en bonuskode for å aktivere bonusen – mer informasjon er tilgjengelig i vilkårene for hvert tilbud.

Verdien av bonusene som presenteres på hver nettside har normalt et maksbeløp, og gis som en prosent av innskuddet eller summen som er satset. Den faktiske prosenten som gis skiller seg fra ett casino til et annet. Derfor anbefaler vi på det sterkeste at du går gjennom vilkårene og betingelsene for hver bonus.

Disse detaljene er ofte viktige, ettersom velkomsttilbud kommer med ulike begrensninger når det gjelder minsteinnskudd, hvilken betalingsmetode som brukes ved første innskudd, omsetningskrav og tidsbegrensninger.

Hvilke bonusalternativer finnes det?

Innskuddsbonus

En innskuddsbonus er en bonus som tilbys ved innskudd. Den gis som en prosent av innskuddsbeløpet. Et tilbud på 100 % opptil 500 Kr ved første innskudd betyr for eksempel at det første innskuddet på nettstedet gir en bonus på opptil 500 Kr, det vil si 100 % av det første innskuddet. Et første innskudd på 250 Kr gir 250 Kr i bonus; et første innskudd på 50o Kr gir 500 Kr i bonus, og et første innskudd på 1000 Kr gir 500 Kr i bonus, ettersom dette er maksgrensen.

Innskuddsfri bonus

Innskuddsfrie bonuser tilbys av og til av bookmakere på nettet for å lokke til seg potensielle spillere. Disse bonusene gir brukerne muligheten til å teste ulike operatører. Selv om det finnes bonuser uten krav til innskudd, kommer disse med vilkår og betingelser som brukere må lese og overholde for å kunne ta ut gevinstene sine. Vilkårene er ulike hos de ulike operatørene, og kan blant annet ha et omsetningskrav eller innebære krav om identitetsbekreftelse eller et pengeinnskudd før uttak.

Innskuddsbonus – Gratisspill

Et gratisspill er en bonus som gis ved plassering av et spill. Gratisspill som registreringsbonuser gis som en prosent av det første spillet som plasseres. Et tilbud på et 50 % gratisspill opptil 500 Kr betyr for eksempel at det første spillet på nettstedet gir et gratisspill på opptil 500 Kr, det vil si 50 % av det første kvalifiserende spillet. Et første spill på 500 Kr gir et gratisspill på 250 Kr; et første spill på 1000 Kr gir et gratisspill på 500 Kr, og et første spill på 2000 Kr gir et gratisspill på 500 Kr, ettersom dette er maksgrensen. Gratisspill kan brukes til å plassere et hvilket som helst ønsket spill, men innsatsen blir ikke utbetalt ved gevinst. Ytterligere detaljer er tilgjengelige på kampanjesiden til bookmakere som har slike tilbud.

Bonuskoder

Bonuskoder eller kampanjekoder er koder bestående av tall eller bokstaver. Disse kan brukes i utvalgte felter på bookmakerens nettside for å aktivere en bestemt bonus. Slike bonuskoder kan være tilgjengelige både ved kontoregistrering og for eksisterende kunder som foretar nye innskudd. Kampanjekoder kan bli oppgitt i vilkårene og betingelsene på bookmakerens nettside, eller de kan bli tilsendt kun til registrerte brukere via e-post.

Spillkrav

Absolutt alle bonuser kommer med en form for krav som må oppfylles før spillere kan ta ut penger. Det anbefales at du leser bonusens vilkår og betingelser før du aktiverer den. Blant de vanligste kravene er omsetningskrav (spille gjennom bonusen / innskuddsbeløpet et bestemt antall ganger), krav til minsteodds (kun spill med minsteodds teller mot omsetningskravet), innskuddsalternativer (innskudd med kvalifiserte innskuddsalternativer).

Sportstipping

Sportstipping er en gamblingaktivitet på ulike sporter og potensielle utfall i disse. Tippere kan velge blant mange sporter og begivenheter både hos kommisjonær og hos bookmakere på nettet, men noen sporter skiller seg ut med høyere popularitet og høyere omsetning. Jo mer populær en sport er, jo flere spillalternativer tilbys. Vi ønsker å forklare alternativene for nye tippere:

Veiledningene ovenfor gir både nye og mer erfarne tippere enkle steg og tips om sportstipping. I tillegg lister vi opp bonuser for sportstipping, og håper å hjelpe alle spillere som er ute etter å tippe.

eBonuskode.com støtter ansvarlig spill. Spill med grenser!