Retningslinjer For Personvern

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler. Dette er en vanlig nettstandard som brukes for å tilpasse innhold, innlogging, sporing og mer. Informasjonskapsler fra oss inkluderes på nettsiden og andre tjenester vi tilbyr. Ettersom vi verdsetter personvernet ditt forklarer vi vår bruk av informasjonskapsler med så få ord som mulig.

Du kan oppleve informasjonskapsler ved bruk av eBONUSKODE.com for kampanjetilbud (når du klikker på en ekstern lenke eller banner som sender deg til et kampanjetilbud eller bonus), for tilpassing av innhold (for innlogging, kommentarsystemet, måten innholdet presenteres på nettsidene) og for sporing av generell bruk (antall besøkende, besøkendes lokasjon, sider/økter, omleggingsformål). Vi innhenter ikke personlig identifiserbar informasjon om deg ved bruk av informasjonskapsler.

Hvis du registrerer deg som abonnent på nyhetsbrevet vårt godtar du å motta jevnlige nyhetsbrev og kampanjetilbud som kan være interessante for deg. Du kan melde deg av når som helst og kontrollere informasjonen din. Ingen spørsmål stilles!