Begynn å tippe på nettet: en steg-for-steg-veiledning for nybegynnere

Er du ny innen tipping på nettet? Har du problemer med å finne en pålitelig bookmaker på nettet? Vet du ikke hvordan du registrerer deg, foretar et sikkert innskudd, plasserer et spill og tar ut gevinstene dine? eBonuskod.com er her for å hjelpe nye kunder med å velge de beste bookmakerne. Vi tilbyr kvalitetsinformasjon om live-strømming, anmeldelser, tips og mye annet interessant.

Vi kjenner godt til problemene du opplever som ny bruker, og vi dekker de viktigste faktorene for deg:

safety

anbefaler kun de beste og tryggeste bookmakerne, der pengene og personopplysningene dine er trygge

comfort

når du tipper på nettet kan du plassere spill når og hvor som helst

speed

det tar kun noen få minutter å logge inn og plassere et spill

Det finnes massevis av bookmakere på nettet. Det kan derfor være vanskelig å velge en som tilbyr sikkerhet og stabilitet, trygge og allsidige tippemarkeder, og som passer for alle behov. Men, det er nettopp derfor vi har laget denne veiledningen.

De beste tippetilbudene 2024

BRAND er en av de beste sidene for tipping på nettet. Her finner du et stort utvalg av sporter, mange tippealternativer på hver begivenhet og gratis live-strømming av mer enn 45 000 begivenheter hvert eneste år. BRAND er en av de mest pålitelige og respekterte bookmakerne på nettet, med mer enn 11 millioner registrerte brukere fra hele verden.

 

Sportstipping på Nettet

Registrering steg-for-steg

Denne prosessen er veldig enkel, og tar kun noen få minutter. BRAND ønsker nemlig ikke å gjøre denne prosessen mer komplisert enn nødvendig.

1. først må du gå til nettsiden til BRAND. Klikk på «Registrer deg nå» i øvre høyre hjørne på skjermen.

2. på registreringssiden angir du personopplysningene dine, inkludert navn, fødselsdato, adresse, brukernavn, passord og annet

3. bruk bonuskode fra BRAND i det aktuelle feltet i registreringsskjemaet

4. siste steg er å klikke på «Registrer deg nå»-knappen nederst på siden, etter å ha bekreftet at du er minst 18 år

Sette inn penger på kontoen din

Etter at du har fullført registreringsprosessen, blir du automatisk innlogget. Du blir deretter bedt om å sette inn penger på kontoen din. Hvis du vil begynne å tippe, må du foreta et første innskudd.

I menyen for betalingsmetoder, finner du ulike alternativer for innskudd av penger. De mest brukte betalingsmetodene er:

Kreditt- og debetkort – dette er sannsynligvis den beste og vanligste metoden for å foreta et innskudd. BRAND-kontoen din krediteres umiddelbart, uten gebyrer. Du kan bruke ulike typer kreditt- og debetkort, som Visa, Maestro, Mastercard eller Electron.

 • klikk på «Innskudd», velg valuta, og velg deretter kreditt-/debetkort fra den tilgjengelige listen
 • angi kortopplysningene dine og velg innskuddsbeløp (minstebeløpet er 5, og maksbeløpet er 40 000)
 • det siste steget er å klikke på «Foreta innskudd»

Skrill/Neteller – bruk av en e-lommebok er raskt og sikkert, og innskuddene krediteres umiddelbart. Det er ingen gebyrer ved bruk av e-lommebøker hos BRAND

 • først må du klikke på «Innskudd», og deretter velge Skrill eller Neteller fra listen over tilgjengelige betalingsmetoder (du må ha en Skrill- eller Neteller-konto for å bruke denne betalingsmetoden)
 • velg valuta, angi kontoopplysningene dine hos Skrill, og velg innskuddsbeløp (minstebeløpet er 5, og maksbeløpet er 35 000). Klikk deretter på «Foreta innskudd»
 • deretter blir du omdirigert til Skrill-nettsiden for å bekrefte betalingen din
 • kontoen din blir kreditert innen få sekunder, og du kan begynne å spille.

Bankoverføring – dette er også en god og sikker betalingsmetode, men det er et av de tregeste alternativene. Avhengig av land/valuta, kan denne metoden ta fra 1 eller 3 virkedager, til 10 virkedager.

 • klikk på «Innskudd», og velg alternativet «Bankoverføring»
 • navnet på bankkontoen din må være det samme som er registrert på BRAND-kontoen din

Få velkomstbonusen din

Nå er det på tide å hente velkomstbonusen din hos BRAND Som ny spiller kan du, avhengig av hvilket land du spiller fra, motta en velkomstbonus på maksimalt - Kr (- innskuddsbonus).

BRAND gir en bonus ved første innskudd (eller første spill). Sjekk bonustilbudet og sett inn det nødvendige beløpet for å få en størst mulig bonus. Hvordan får jeg denne bonusen?

 • etter å ha logget inn, må du sjekke innboksen din. Her finner du informasjon om velkomstpakken din
 • klikk på «Tjeneste» og velg «Medlemmer» øverst til venstre på nettsiden til BRAND

For å kvalifisere for denne bonusen, må du oppfylle flere vilkår:

 • foreta et kvalifiserende innskudd ved bruk av en av betalingsmetodene (innskudd med e-lommebøker teller ikke nødvendigvis for å motta en bonus)
 • plasser en innsats på en sportsbegivenhet ed kvalifiserende odds. Hvis du taper, tilbys et gratisspill fra BRAND, verdt opptil – Kr
 • bonuser har et omsetningskrav. Sjekk bonusvilkårene hos BRAND for å finne ut mer om kriterier og omsetningskrav som må oppfylles før bonuspenger eller bonusgevinster kan tas ut

Hvordan plassere et spill

Nå har du penger på kontoen din, og det er på tide å plassere det første spillet. Men hvordan gjør jeg det?

 • på venstre side av skjermen hos BRAND, finner du en meny med en rekke ulike sporter. Dette inkluderer fotball, tennis, basketball og mye annet. Vi ønsker for eksempel å plassere et spill på fotball
 • her finner vi mange forskjellige ligaer
 • klikk på en liga, for eksempel Premier League
 • nå kan vi se alle tilgjengelige kamper fra Premier League, og standard 1-X-2-odds
 • hvis du ønsker å spille på andre markeder, klikker du på knappen til høyre på samme linje (f.eks.: 1X2-spill). Du blir omdirigert til en ny side med ulike odds og spilltyper, som riktig resultat, pause/fulltid, målscorere og mye annet
 • hvis vi for eksempel vil tippe på at Chelsea vinner mot Swansea (fulltidsresultat), legger vi til Chelsea til 1.25 i odds på kupongen, velger innsats (€ 5, € 10…) og klikker på «Plasser spill» (nederst på siden kan du endre oddsformat: Desimal: 1.25; brøk: 1/4; amerikansk:-400)

Hvordan ta ut penger fra kontoen

Har du vunnet på spillene dine? Gratulerer med gevinstene. Neste steg er å ta ut penger fra kontoen din.

Slik tar du ut gevinstene dine:

 • første uttak tar litt ekstra tid. Hvorfor?
 • du må sende inn dokumentene dine og få dem verifisert (noe som kan ta mellom 48 og 72 timer, på grunn av stor pågang). BRAND tar nemlig alle finansreguleringer på alvor
 • så snart verifiseringen er fullført, mottar du et varsel via e-post
 • en annen metode for å verifisere dokumentene dine, er å laste dem opp via KYC-seksjonen (etter innlogging, klikker du på «Tjenester» i øvre høyre hjørne. Deretter klikker du på Medlemmer -> Min konto -> Kjenn din kunde)
 • du kan velge mellom ulike ID-dokumenter, som førerkort, ID-kort, pass eller andre dokumenter, som telefonregning, bankutskrift og annet
 • du kan skanne inn dokumentene på PC-en din, og deretter laste dem opp (ved problemer kan du be om hjelp via live-chat)
 • uttak er veldig enkelt, ettersom BRAND lar deg ta ut penger via samme metode som du brukte ved innskudd
 • avhengig av betalingsmetode, kan uttak ta: noen få timer, mellom 1 og 4 timer via Neteller; opptil 24 timer via Skrill (minsteuttak er 5 og maksuttak er 35 000). For Entropay og Paysafecard gjelder mellom 1 og 3 virkedager, og for kreditt- og debetkort mellom 1 og 5 virkedager (minsteuttak er 10 og maksuttak er 30 000). Ved bruk av bankoverføring gjelder mellom 2 og 10 virkedager (minsteuttak er 40 og maksuttak er 50 000)

Velkomstbonuser i 2024

Nå når registreringsprosessen hos bookmakere på nettet er klar, anbefaler vi at du sjekker følgende interessante tilbud fra de beste operatørene i bransjen:

Bonusvilkår og -betingelser gjelder. Kun nye brukere, over 18 år. Listen med bonuser for sportstipping er gyldig for 2024.